Referenties

Het was een feest om met Dorus te werken. Vanaf het begin was duidelijk dat Dorus niet alleen over een diepgaande kennis beschikt maar ook in staat is zich snel in te leven in onze dienstverlening en markt. Dorus’ benadering is ontzettend praktisch. Zijn adviezen zijn direct toepasbaar en hebben in korte tijd al tot mooie resultaten geleid.

Ik beveel Dorus van harte aan voor elk team dat zijn acquisitieskills naar een hoger niveau wil tillen.

Maurits Fornier

Co-founder, Patroon

Ik heb met veel plezier het afgelopen jaar gewerkt met Dorus. Ik heb hem leren kennen als een absolute vakman in sales. Hij is betrokken bij het team, wil er echt wat van maken en signaleert valkuilen. Hij heeft een groot doorzettingsvermogen dat aanstekelijk werkt voor alle deelnemers. Een van zijn sterkste eigenschappen vind ik zijn adremheid in het algemeen en in zijn trainingen in het bijzonder. Hierdoor is de training continu op een hoog niveau en heeft het een “personal touch” . De gepresenteerde theorie is sluitend en geweldig in combinatie met het praktijkwerk op maat. Petje af.

Joost Schildwacht

CEO, Total Internet Group & Founder Yiraphic

Dorus heeft mij geholpen met het opzetten van een acquisitiemethode binnen ons bedrijf. Voordat ik met Dorus aan de slag ging had ik nog nooit koude acquisitie gedaan. Nu maak ik dagelijks nieuwe afspraken!

Jay Schipper

Accountmanager bij Adapt Analytics

Ik heb maar liefst twee keer met Dorus samen mogen werken: zowel bij e-Village (tegenwoordig Deployteq) als MailCampaigns. Dorus heeft beide keren een enorme bijdrage geleverd aan de focus op- en kwaliteit van acquisitie. Gedurende de samenwerking trainde hij mijn salesteam. Hij heeft enorme kennis over met name ’t begin van de salesfunnel: hoe kom je aan tafel bij de juiste DMU-leden van jouw doelgroep? En daar komt veel bij kijken, en in al deze kennis en tools neemt hij je mee. Het is absoluut zeer waardevol om met Dorus te gaan samenwerken, daar steek ik mijn handen voor in ’t vuur.

Marloes Ruitenbeek

Manager Sales bij MailCampaigns

Ik ken Dorus als creatief en expert op het gebied van koude acquisitie. Daar gebruikt hij alle middelen voor die elke prospect op zijn of haar manier aanspreken. Daarnaast heeft hij een pro-actieve houding en heeft daarmee snel onder de knie hoe onze markt werkt en daar speelt hij met de opgedane kennis op in bij prospects. Hij heeft na een half jaar al bijgedragen aan een aantal successen en dat gaan er in de toekomst nóg meer worden, daar ben ik van overtuigd!

Huub Tuerlings

Adviseur bij Ecare

Hard op de inhoud en zacht op de relatie, een uitspraak die zeer kenmerkend is voor Dorus.

Met zijn jarenlange ervaring als coach en trainer brengt hij op een energiek en doordachte manier de kennis over op onze leaseadviseurs. Dit d.m.v. praktijkgerichte (groeps)verkooptrainingen en persoonlijke coaching met een persoonlijke noot. Hij richt zicht met name op new business en retentie met daarbij de klanttevredenheid en omzetdoelstellingen in zijn achterhoofd meegenomen. Ook is Dorus een prettige sparringspartner gebleken voor diverse vraagstukken, zowel zakelijk als privé.

Kortom de ideale consultant om verkoopteams te enthousiasmeren, het succesvol overbrengen van direct toepasbare (online) sales&marketing opvolgtechnieken en daarmee omzet, orderaantallen en klanttevredenheid stijgingen te realiseren.

Giovanni Dammers

Teamlead sales bij Justlease.nl

Dorus heeft gedurende een aantal maanden salestrainingen en coaching verzorgd bij mijn werkzaamheden voor Justlease.nl. Hij begon bij het allereerste begin: de theorie. Hierin maakte Dorus met veel voorbeeldsituaties en -gesprekken de stof tastbaar en behapbaar. Vervolgens kon ik dit stap voor stap zelf in de praktijk brengen en implementeren in mijn eigen stijl van gespreksvoering. Dorus is als trainer hierbij niet alleen uiterst sociaal in de omgang, maar ook flexibel en positief-kritisch ingesteld. Tijdens praktijksessies luisterde Dorus mee met mijn telefoongesprekken en samen evalueerden we deze. Dorus wist goed te benoemen waar mijn kracht ligt en hoe ik dit verder uit kan bouwen. Hij stimuleert het stellen van doelen om verdere ontwikkeling in kaart te brengen en weet uitstekend de balans tussen de professionaliteit van het salesvak en een persoonlijke, motiverende werkwijze te bewaren.

Stephan Dijkstra

Adviseur bij Justlease.nl

Wil je bij prospects aan tafel komen? Dan ben je bij Dorus aan het juiste adres. Zijn duidelijke acquisitie proces leidt tot meer afspraken bij potentiële klanten. Door de pragmatische benadering kun je gelijk aan de slag met zijn concrete tips. Voor elke organisatie met groei ambities is Dorus een fantastische aanvulling op je eigen acquisitie aanpak!

Bart Louwerenburg

Co-Enterprise Partnership Manager, LawyerlinQ

Dorus is een man met een plan! Hij leert je precies hoe goed acquisitie te voeren en dat aan de hand van zijn systeem is bijzonder waardevol. Veel komt aan bod, veel is interactief. Een echte aanrader.

Maarten Goedmakers

Co-Founder, ICTZaakwaarnemer

Dankzij (slechts!) een enkele sessie met Dorus, binnen enkele maanden de conversie met tientallen procenten verhoogd. Dorus verdiept zich in de context en past zijn uitgebreide kennis op het gebied van sales, acquisitie e.d., moeiteloos toe. Hij legt dingen perfect uit en weet alles op zo’n manier te brengen dat je er zelf direct mee aan de slag kunt. Absolute aanrader!

Boudewijn Graveland

Founder, The Branding Club

Dorus heeft mij erg geholpen met het maken van de juiste TRA E-mails. Daarnaast maakt hij me bewust hoe ik met verschillende sales gesprekken moet omgaan om toch aan tafel te komen met de juiste DMU.

Ashley Collins

Accountmanager bij Youbahn

Dorus heeft mij en mijn collega’s laten inzien dat koude acquisitie vooral heel erg leuk is! Met de technieken die je leert en de interactieve sessies kun je de de kennis direct in de praktijk toepassen. Zelfs buiten de trainingen staat Dorus voor je klaar als je nog met specifieke vragen zit. Aangezien hij zelf ook nog op wekelijkse basis koude acquisitie doet krijg je echt de beste tips en tricks mee en is hij een goede sparringpartner. Je sales naar een hoger level brengen? Bel Dorus!

Anouk Nauta

Accountmanager bij The Branding Club

Als junior sales-professional van Justlease.nl heeft Dorus mij getraind om een hogere sales-conversie te bereiken. Het effect van die training is zeker positief. Op een leuke, doordachte manier heeft Dorus mij van veel informatie voorzien om het adviesgesprek nog soepeler te laten verlopen. Duidelijk was dat Dorus zijn learnings in de praktijk heeft opgedaan en daardoor heel goed de praktische toepassing kon verwoorden. Daarnaast had hij daadwerkelijk oog voor mijn manier van werken als adviseur en probeerde hij dat op een manier die ik prettig vond bij te schaven. Kortom, een enthousiaste trainer met oog voor de mens.

Niels van den Berg

Salesadviseur bij Justlease

Onlangs heb ik een zeer effectieve training bij Dorus gehad. Samen met mijn collega’s hebben we kunnen genieten van het sfeer waarbij de handige tips ons zeker op weg heeft geholpen. Dorus heeft een methodiek ontwikkeld wat succesvol blijkt te zijn. Zijn jarenlange ervaring, heeft hij in korte tijd weten te vertellen. Door deze methodes te praktiseren, merk je al snel dat je meer kansen krijgt op een afspraak! Ik geef Dorus een 10 voor deze training. Uiteraard kijk ik uit naar een vervolgcursus! Succes Dorus!

Birgul

New Business Developer bij CanvassCompany

Krijg direct
handvatten,
inzichten
en inspiratie

Kennismaken met Dorus

Present!

 

Kennis uit de praktijk, voor de praktijk.

Voor iedere prospectafspraak die je mist omdat je té enthousiast was, mis je 100 prospectafspraken omdat je niet enthousiast genoeg was.