Boost jouw Verkoopteam

Verhoog het succes van je acquisitie met deze training

Dorus verzorgt acquisitietraining voor verkoopmanagers

Acquisitie training

Laat je team succesvoller worden in het benaderen van nieuwe prospects, zodat je verkoopteam makkelijker newbusiness-afspraken maakt en aan tafel komt bij prospects.

  • Zitten jouw verkopers meer op kantoor dan bij potentiële klanten aan tafel en ben je hierdoor niet in staat om nieuwe opportunities te creëren?
  • Leiden afwijzingen tijdens het doen van koude acquisitie tot demotivatie bij je verkopers?
  • Geeft jouw team prioriteit aan comfortabele taken zoals contact onderhouden met bestaande klanten, waardoor er minder tijd is voor het benaderen van nieuwe klanten?
  • Weet je als verkoopmanager soms zelf niet goed hoe je team wél effectief te maken met newbusiness acquisitie?

Het trainingsprogramma “Newbusiness Acquisitie Boost” gaat jou en je team helpen!

Verkoopteams missen vaak kansen in de markt door een ontoereikende aanpak op het gebied van newbusiness acquisitie.

Geen gemiste kansen meer

De grootste kostenpost binnen een verkoopteam is vaak niet het salaris van medewerkers, maar de gemiste omzet die het team niet weet te realiseren omdat verkopers niet aan tafel wisten te komen bij prospects.

Met ons Newbusiness Acquisitie Boost trainingsprogramma nemen wij jou en je team mee in alles wat je moet weten en kunnen om in dialoog en aan tafel te komen met bedrijven waar je nog geen contact mee hebt.

Onze koude acquisitietrainingen of cursussen bieden kennisoverdracht, structuur en best practices uit de praktijk om effectiever te worden in het genereren van newbusiness afspraken.

De opgedane kennis kan direct worden geïmplementeerd en toegepast in de dagelijkse werkzaamheden. Zo werken wij samen met jouw team aan een gestructureerde en effectieve newbusiness acquisitie-aanpak.

Verkoopmanagers ontvangen een new business cursus van trainer Dorus

Mis geen enkele opportunity in de markt meer!

Start vandaag nog met onze cursus Newbusiness Acquisitie Boost-programma’s en zorg dat je verkoopteam aan tafel komt bij prospects en niet alleen je concurrent.

Dit gaat je helpen

Newbusiness acquisitietraining
of cursus programma’s

voor verkopers – van junior tot senior – en voor verkoopmanagers

Pak de inspiratie en bespreek je cases!

Volledige cursusdag waarin een selectie van alle best practices op het gebied van newbusiness acquisitie behandeld wordt, bestaande uit 3 delen:

  1. Trainingsdeel
  2. Praktijkdeel
  3. Online terugkommoment voor het bespreken van successen, knelpunten, vragen en cases.

Voor wie?
Voor iedereen die één inspiratieboost wil, gevolgd door voldoende gelegenheid voor het bespreken en of uitwerken van cases, vragen en knelpunten op het gebied van newbusiness acquisitie.

Tarief: €1.800,-

Ontdek de beste praktijken en pas ze direct toe!

Twee dagdelen cursus sessies:

1. Waarin alle best practices op het gebied van newbusiness acquisitie behandeld worden.

2. Een dagdeel praktijksessie waarin gezamenlijk prospects in de praktijk benaderd worden op basis van de theorie en aanpak uit de eerste cursus dagdelen.

Voor wie?
Voor iedereen die een groot deel van de week newbusiness acquisitie doet en alle best practices binnen het vakgebied wil doornemen.

Tarief: €2.400,-

Word een acquisitie-expert!

10 weken lang word jij of je verkoopteam getraind, gecoacht en worden en samen 10 weken lang prospects benaderd:

1. Tijdens de 10 weken zijn er vier dagdelen cursus sessies waarin alle best practices op het gebied van newbusiness acquisitie behandeld worden.

2. Twee praktijksessies waarin gezamenlijk prospects in de praktijk benaderd worden op basis van de theorie en aanpak uit de eerste cursus dagdelen.

Voor wie?
Voor iedereen die de perfecte newbusiness acquisitie aanpak van A-Z wil leren, ontwikkelen, toepassen én met begeleiding wil implementeren binnen de dagelijkse praktijk.

Tarief: €4.750,-

Krijg direct
handvatten,
inzichten
en inspiratie

Kennismaken met Dorus

Present!

 

Kennis uit de praktijk, voor de praktijk.

Voor iedere prospectafspraak die je mist omdat je té enthousiast was, mis je 100 prospectafspraken omdat je niet enthousiast genoeg was.