Voor de verkoper

Herken je dit?

Ik weet bij welke bedrijven in graag aan tafel wil komen. Ik weet echter niet precies waar ik moet beginnen, en als ik het probeer, dan werkt het niet (geen respons, geen interesse, etc).

Ik voel me uit het veld geslagen als een prospect mij afwijst, en bij de 5e keer geef ik maar op.

w

Ik ‘moet’ newbusiness acquisitie doen, maar ik vind het eigenlijk vreselijk. Toch word ik betaald om nieuwe klanten binnen te halen en ik word er op afgerekend.

LinkedIn, emailen, bellen, wat werkt het beste? En wat is de next best action als het niet werkt?

Ik ‘moet’ bellen om aan tafel te komen bij prospects maar diegenen met wie ik wil spreken zijn nauwelijks bereikbaar.

Het lijkt mijn collega’s (en concurrenten) wel te lukken, maar het lukt mij niet.

De respons via LinkedIn is laag, op email wordt nauwelijks gereageerd.

u

Ik wil graag zeer behendig worden om aan tafel te komen bij nieuwe prospects, maar HOE kom ik aan die kennis en vaardigheden?

Herken je één of meerdere van deze uitdagingen?

Dan is newbusiness acquisitie waarschijnlijk een strijd. Newbusiness acquisitie is een vak. Een onderschat vak -niet een kunstje wat iedereen kan-.

Tijdens de programma’s van de newbusiness acquisitie boost nemen we álle kennis, best practices, strategieën en tactieken door om wél aan tafel te komen bij zoveel mogelijk prospects. Oefening baart kunst; we gaan vrijwel direct aan de slag om het geleerde toe te passen in de praktijk, want kennis is waardeloos als je er niets mee doet in de praktijk.

Let op, je ondergaat geen comfortabel trainingsprogramma waardoor je ineens wél overal aan tafel komt (zoals de masseuse je rug soepel maakt door te masseren). Tijdens de Newbusiness Acquisitieboost is 100% bereidheid nodig om er een succes van te maken. Jij moet naar de top van de rots klimmen. Ik til je niet naar boven, maar ik duw je wanneer nodig, en ik geef je handvatten wanneer nodig, ik leer je handiger klimmen, zodat je de tops van de rots bereikt.  

Krijg direct
handvatten,
inzichten
en inspiratie

Kennismaken met Dorus

Present!

 

Kennis uit de praktijk, voor de praktijk.

Voor iedere prospectafspraak die je mist omdat je té enthousiast was, mis je 100 prospectafspraken omdat je niet enthousiast genoeg was.